Yeme & İçme

Mavi yolculukların en keyifli anları teknenizin güvertesinde harika manzaralar eşliğinde yenen birbirinden lezzetli yemeklerdir. Sample Menu - Turkish BreakkieDeneyimli aşçılarımız sizlere Türk mutfağının en güzel yemeklerinden ve mezelerinden seçkiler sunar. Örnek menümüzde sizleri bekleyen lezzetleri görebilirsiniz.

Mavi yolculuklarda yeme & içme 3 şekilde organize edilebilir.

Self-catering

Bu seçenekte arzu ederseniz kumanya alışverişinizi kendi istek ve damak tadınıza göre siz yapabilirsiniz. Yada kumanyanız aşçılarımızın yardımıyla sizin belirleyebileceğiniz bir alışveriş listesi üzerinden tekneye getirtilebilir. Alkollü ve alkolsüz İçeceklerinizi de kendiniz belirleyebilir ve satın alabilirsiniz. Bu seçenek tercih edilecekse alışveriş yaparken tekne personeli de hesaba katılmalıdır.

Tam PansiyonSample MEnu - Mezes

Eğer alışverişle uğraşmak istemiyorsanız kişi başı günlük 30€ karşılığında tam pansiyon konaklayabilirsiniz. Bu opsiyona kahvaltı, öğlen yemeği ve akşam yemeği olmak üzere üç öğün yemek ile 5 çayı ve atıştırmalıklar dahildir. İçeceklerinizi ise tekne barından ücreti karşılığında temin edebilirsiniz.

Herşey Dahil

Kişi başı günlük 60€ karşılığında herşey dahil opsiyonundan yararlanabilirsiniz. Bu seçenekte üç öğün yemek ile 5 çayının yanında alkolsüz ve tüm yerli alkollü içeceklerden de ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

  • Her üç seçenekte de yemekleriniz aşçılarımız tarafından hazırlanıp tekne personeli tarafından servis edilir.Sample MEnu - Table2
  • Tam pansiyon ve herşey dahil opsiyonlarından 0-5 arası yaş çocuklar ücretsiz 6-12 yaş arası çocuklar %50 indirimli olarak faydalanabilir.
  • Alkollü içeceklerinizi her üç seçenekte de yolculuğa çıkmadan önce arzunuza göre sizin satın almanız mümkün olabilir.
  • Yerli alkollü içecekler bira ve rakıdır. Bunun haricindeki alkollü içecekler herşey dahil opsiyonu kapsamında değildir. Bira ve rakı haricindeki alkollü içecekleri isterseniz kendiniz temin edebilirsiniz, isterseniz yat barından ücreti karşılığında alabilirsiniz.

 

Not: Yeme & içme konusunda teknelerimizin çok büyük bir çoğunluğunda yukarıdaki sistem uygulanır. Ancak çok nadiren de olsa küçük değişiklikler olabilir. Böyle bir durumda seçiminizi yapmadan önce bilgilendirilirsiniz.

Want to share?
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+